NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ili se riješite reklama donacijom. Hvala.

O nama

Kontakt adresa: kontakt@pulsmedia.hr

Glavni urednik

Marko Rakić
White chocolate i njegovi potezi koje smo pokušavali izvesti na igralištu, uz puno brukanja pred curama, bili su glavni razlog praćenja NBA. Ostalo je povijest (zadnje mjesto na županijskom natjecanju i dobro grijana klupa).

Redakcija

Josip Crnić
Grafički tehničar bez smisla za crtanje, profesionalni rukometaš zaljubljen u košarku. Počeo sa Seattle SuperSonicsima i volio bi vidjet taj grad opet na NBA mapi. Do tada, OKC i Rachel DeMita ak tko pita.

Josip Ćorluka
Budući student marketinga koji voli sve sportove, osobito F1 i NBA. NBA pratim posljednje 4 godine i otada se skoro svaku noć budim kako bi gledao svoju najdražu ekipu – Sixerse.

Sanjin Delimehić
Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

Mate Golemac
Zaljubljenik u sport kojeg živim 24 sata dnevno. Tenis prva ljubav, a NBA zapratio prijenosima na TV-u i neuspjelim prognoziranjem na kladionici. Štovatelj košarkaškog umijeća Splash brothersa zbog kojih sam svaku večer pozorno pratio njihove partije.

Nikola Grabovac
Nezaposleni matematičar i programer, volim Lakerse, Dinamo, Leeds United. U slobodno vrijeme sportklub, nogomet, društvo, roštilj. Twitter > FB, IG

Kristijan Margetić
U srednjoj shvatio da nema smisla spavati kad može pratiti NBA – to ga pripremilo za faks, voli Lakerse i od 2012 do 2019 usavršio lojanost. Ne može shvatiti kako nekome igrač može bitniji od kluba.

Filip Petković
Student politologije kojeg zanima sport u svakom obliku. NBA pratim otkad sam mogao poskrivečki gledati utakmice usred noći, i odmah sam pao na šarm Crne mambe. Veliki fan Los Angeles Lakersa, s posebnim osmijehom na licu prisjećam se vremena Roberta Sacrea i Ryana Kellyja u startnoj petorci.

Karlo Višak
Sportski entuzijast kojem je praćenje NBA-a visoko na listi prioriteta. Živim u nadi kako će ponovno u Chicago stići vedriji dani.

Podrži nas

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput Pulsmedia portala koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo – pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: Crash
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal