Indiana Pacersi prekinuli suradnju s Nateom Bjorkgrenom

Ivan Aleric

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Indiana Pacersi prekinuli suradnju s Nateom Bjorkgrenom

Ivan Aleric

Nakon šest uzastopnih nastupa u doigravanju posljednjih sezona, Indiana Pacersi su ove godine ispali od Washington Wizardsa u play-in turniru unatoč boljem plasmanu. Menadžment Pacersa je sinoć održao sastanak s Nateom Bjorkgrenom i odlučeno je kako će mu nakon samo godinu dana biti uručen otkaz. Kako anonimni izvori javljaju ESPN-u, presudilo mu je neslaganje s veteranskim dijelom svlačionice.

Bjorkgrenu je ovo bio prvi posao glavnog trenera u NBA-u. Prije sjedanja na klupu Pacersa bio je pomoćni trener u Toronto Raptorsima i Phoenix Sunsima. Prije godinu dana Pacersi su ga odabrali između čak 20 kandidata, a izvori kažu kako će organizacija ponovno razgovarati s nekim od tih kandidata za upražnjeno mjesto. Navodi se i kako će kandidati s prijašnjim vođenjem NBA momčadi imati prednost, što ukazuje na to da Pacersi nisu spremni na još jedan “eksperiment” s neiskusnim trenerom kao što je bio Bjorkgren.

Ivan Aleric
Pulsmedia autor
17 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno