(VIDEO) Gostovanje u “Sportologija” podcastu – najava druge runde Playoffa

Pulsmedia portal

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

(VIDEO) Gostovanje u “Sportologija” podcastu – najava druge runde Playoffa

Pulsmedia portal

Član naše redakcije Ivan Alerić je gostovao u “Sportologija” podcastu voditelja Silvia Šimića. Analizirali smo uzbudljivu prvu rundu Playoffa na Istoku i Zapadu, komentirali naglu transformaciju Traea Younga u najvećeg “zlikovca” lige, pomoć koju Luka Dončić treba za korak dalje s Mavericksima, najavili najuzbudljivije matchupove u drugoj rundi i dali svoje prognoze za nastavak. E da, i složili se kako su nam obojici naši Sportvision Bracketi pali u vodu porazom Lakersa od Sunsa

Sportologija podcast donosi analize, priče i komentare iz svijeta košarke, nogometa, američkog nogometa i fantasy sporta. Ovim putem zahvaljujemo Silviu i preporučamo Vam “SportologijinYouTube kanal za još zanimljivog sadržaja iz svijeta sporta!

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
11 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno