Thibodeau trener godine!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Thibodeau trener godine!

Karlo Višak

Glavni strateg New York Knicksa, Tom Thibodeau, osvojio je nagradu za najboljeg trenera godine, prenosi ESPN-ov Tim Bontemps. 63-godišnjaku je ovo nakon 2011., drugi COY u karijeri dok je ove godine slavio ispred Monty Williamsa (Phoenix Suns) te Quina Snydera (Utah Jazz). Thibodeau je osvojio 351 glas, a drugoplasirani Williams dobio je njih 340.

“Očito je da sam počašćen primajući ovu nagradu, ali mislim da je to više odraz cjelokupne grupe i organizacije”, izjavio je Thibs.

New York Knicksi su se pod Thibodeauvim vodstvom nakon osam godina ponovno pronašli u doigravanju, gdje su ih u prvom krugu s 4:1 izbacili “uzavreli” Atlanta Hawksi. Bez obzira na poraz, Knicksi su tijekom regularnog dijela sezone igrali fantastično i iznad svih očekivanja te s jasnim trenerskim potpisom.

Glasove u konkurenciji za trenera godine ostvarili su još Doc Rivers (Philadelphia 76ers), Nate McMillan (Atlanta Hawks), Steve Nash (Brooklyn Nets) te Michael Malone (Denver Nuggets).

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno