Terry Stotts više nije trener Portlanda!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Terry Stotts više nije trener Portlanda!

Domagoj Kruhek

Kao što smo i mogli predvidjeti, Portland Trail Blazersi i njihov glavni trener Terry Stotts, dogovorili su sporazumni prekid suradnje nakon devet sezona.

Loši rezultati u Playoffu nekoliko godina u nizu (četiri poraza u prvoj rundi u zadnjih pet godina!) te prije svega manjak lucidnosti koja bi dovela do optimizacije “oružja” kojim raspolaže, glavni su faktori koji stoje iza ove odluke.

Blazersi su kroz cijelu Stottsovu eru bili dobra (ponekad i vrhunska) ekipa za regularnu sezonu, a očekivanja navijača, ali i ljudi iz organizacije, svake sezone bila su sve više i više usmjerena na to da se taj renome translatira i na post-sezonu. U tome ni ove godine nisu uspjeli pa je ovaj potez nekako logičan slijed događaja.

Stotts je s Blazersima u devet sezona ostvario omjer 402-318 (59% pobjeda) , dok je u Playoffu omjer bio 22-40 (samo 36%).

Kao glavni favoriti za njegovog nasljednika, zasad se nameću dvije bivše NBA zvijezde te sadašnji pomoćni treneri losanđelesnkih ekipa – Chauncey Billups (Clippersi) i Jason Kidd (Lakersi).

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno