Love nezadovoljan situacijom u Clevelandu

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Love nezadovoljan situacijom u Clevelandu

Josip Ćorluka

Nakon što je tijekom vikenda izašla vijest da su Cleveland Cavaliersi spremni slušati ponude za razmjenu Kevin Lovea, on se sam osvrnuo na tu situaciju.

“Ništa se nije promijenilo. Pod tim mislim da otkako sam došao ovdje, u Cleveland, kruže priče o potencijalnim razmjenama, tako da se ništa nije promijenilo. Ako ekipa odluči otići tim putem, moram prihvatiti da je to dio posla, a ako mi zajednički odlučimo tako, sve je to dio ovog posla. Iskreno ne znam kako će se sve odigrati zato što vidim obje strane priče.”

Kao jedini igrač na rosteru koji ima više od trideset godina, Love se najviše ističe i najočitiji je kandidat za potencijalnu razmjenu. Preostalo mu je 3 sezone i 90 milijuna dolara na ugovoru.

“Mogu zamisliti da je lako, pogotovo u ovakvoj situaciji, da ekipa želi krenuti iz početka i pomladiti se još više. Razumijem to, ali unatoč tome, bilo to pet godina ili pet mjeseci, ja ću se uvijek moći vratiti u Cleveland, voljet ću ove navijače i biti dio organizacije, bilo kako bilo.”

Kevin je izjavio da je frustriran gubljenjem, no da situacija može biti i puno gora. Love bi bio odličan izbor za ekipe koje se bore za naslov, no nema mnogo ekipa koje bi mogle sastaviti dobar paket za njega i primiti njegov ugovor. Procurile su informacije da bi Love htio biti razmijenjen u ekipu koja se bori za naslov.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj