Glasine: Celticsi razmatraju ponude za Walkera, Paul odbija igračku opciju

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Glasine: Celticsi razmatraju ponude za Walkera, Paul odbija igračku opciju

Karlo Višak

Nakon neuspješne sezone, u Boston Celticsima, odlučili su se za promjene s kojima će pokušati osigurati nešto svjetliju budućnost. Prvi “rezovi” dogodili su se prije par dana kada je dugogodišnji generalni menadžer Kelta, Danny Ainge, podnio ostavku, oslobodivši mjesto u uredu za dosadašnjeg trener Brada Stevensa. Celticsi su tako u potrazi za novim glavnom strategom, koji će se vrlo vjerojatno suočiti s promiješanom kadrovskom križaljkom.

Prvi bi se s promjenom adrese mogao suočiti Kemba Walker, prenosi Brian Robb iz MassLivea. Nekadašnji član i predvodnik Charlotte Hornetsa, podbacio je u ovogodišnjem doigravanju, ali niti kroz regularni dio nije bio na razini koja se od njega očekivala. Stoga, front office Celticsa ozbiljno razmišlja o razmjeni Walkera, čime bi oslobodili toliko potreban prostor na salary capu.

Zainteresiranih sigurno neće nedostajati, no ozbiljan problem mogao bi predstavljati ugovor (36 milijuna dolara za sezonu 2021./22. i 37,7 milijuna dolara u 2022./23.) i njegovo zdravstveno stanje, odnosno problemi s desnim koljenom.

Kombinacija Chrisa Paula i Phoenix Sunsa, pak, djeluje poprilično dobro, a u što smo se mogli uvjeriti i sinoć kada su izbacili Los Angeles Lakerse iz doigravanja. Paul je definitivno jedan od ključnih igrača Sunsa te nije izgledno kako će se ta suradnja ubrzo prekinuti.

Vjeruje se da 36-godišnjak na ljeto neće iskoristiti igračku opciju vrijednu 44.4 milijuna dolara, a sve kako bi mogao potpisati još jedan multimilijunski ugovor. Kako navode iz Bleacher Reporta, Paul, će odbiti tu mogućnost i tako si omogućiti potpisivanje trogodišnje suradnje preko 100 milijuna dolara. Točnije, Sunsi mu u tom slučaju mogu ponuditi čak 140 milijuna, a ostale ekipe do četiri milijuna dolara manje.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno