Joel Embiid propušta 5. utakmicu zbog potrganog laterlanog meniskusa u desnom koljenu!

Daniel Bratulić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Joel Embiid propušta 5. utakmicu zbog potrganog laterlanog meniskusa u desnom koljenu!

Daniel Bratulić

Kako javljaju Philadelphia 76ersi, njihova glavna zvijezda i nositelj igre Joel Embiid je “lagano” potrgao meniskus u desnom koljenu, zbog čega će propustiti 5. utakmicu.

Njegov službeni status je day-to-day što bi značilo da ima šanse da nastupi u potencijalnoj 6. utakmici ako do nje dođe, ili nekim daljnjim serijama, ovisno o tome kako će se koljeno ponašati.

Valja napomenuti kako je praktički identičnu ozljedu zadobio Kristaps Porzingis prošle sezone u “Bubbleu” zbog koje je propustio kraj serije protiv Clippersa te kasnije operirao to koljeno. Biti će zanimljivo motriti poteze Sixersa, jer postoji šansa da se Embiidu ozljeda pogorša.

Daniel Bratulić
Pulsmedia autor
41 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

    Embiid i Davis imaju “staklene” noge.
    Svako malo neka povreda ili “povredica”.    1

    0

Trenutno popularno