NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

D’Antoni na rubu otkaza, Rocketsi žele titulu prvaka

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ekipa Houston Rocketsa na dobar je način krenula u sezonu te nakon 22 utakmice drže pozitivan omjer te ulazak u doigravanje uopće ne bi trebao biti upitan. Ipak, vlasnici kluba neće se zadovoljiti samo nastupom u idućoj rundi natjecanja već konačno žele otići do kraja i osvojiti Larry O’Brien trofej.

Glavnom treneru kluba, Mikeu D’Antoniju to bi mogla biti i posljednja šansa za osvajanje istog u Rocketsima, prenosi The Athletic. Strateg Houstona odrađuje posljednju godinu ugovora, a kako do sada nakon nekoliko rundi pregovora s Tilmanom Fertittom nije uspio dogovoriti produženje, osvajanje naslova bi mu vrlo lako moglo biti jedini argument za ostanak u klubu i u narednim godinama.

“Dobro upućeni izvor oko organizacije Rocketsa izrazio je veliku sumnju da će se D’Antoni vratiti kao trener u Houston nakon ove sezone, osim ako Rocketsi ne postanu prvaci što bi nagnalo Fertittu da otvori novčanik. Da budemo precizniji šanse za takav scenarij su vrlo tanke. Takvo što nikoga ne bi trebalo iznenaditi”, prenosi The Athletic.

U takvom slučaju 68-godišnji trener neće imati puno problema s pronalaženjem novog angažmana. U četiri godine koliko se nalazi na kormilu Rocketsa ukupno je u regularnoj sezoni ostvario omjer 188-80 dok se kroz doigravanje zaustavio na 23 pobjede i 16 poraza. Oba omjera čine ga najboljim trenerom u povijesti Rocketsa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno