Anthony: Nakon napuštanja Houstona sam rekao Paulu da bude oprezan

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Anthony: Nakon napuštanja Houstona sam rekao Paulu da bude oprezan

Mate Golemac

Carmelo Anthony je progovorio o tradeu Chrisa Paula ovog ljeta nakon dvoboja s Oklahomom. Anthony je rekao da nije  bio iznenađen kada su Rocketsi poslali Paula u OKC.

Popularni Melo je prošle sezone razmijenjen iz Houstona u Bullse poslije samo 10 utakmica nakon čega je bio otpušten od strane Chicaga.

“Kada se dogodila situacija s mojim tradeom Chris je bio prva osoba koju sam pozvao. Trebali smo razjasniti neki stvari i zanimalo me je li imao on ikakve veze s tim. Prva stvar koju mi je rekao bilo je – „ne“. Pogledao sam ga direktno u oči i rekao  sam mu: „budi oprezan, znaš šta želim reći? Samo budi oprezan“. Na kraju se gotovo ista stvar dogodila i njemu”, završio je Anthony.

Melo je ipak ove sezone pronašao klub. U Portlandu je na prosjeku od 15.9 ppg, 5.8 rpg i 1.5 apg u 10 odigranih mečeva te su Trail Blazersi na omjeru 4-6 od njegova dolaska.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj