Davisovih 50: Cousins, Bradley i Rondo su imali veliku ulogu

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Davisovih 50: Cousins, Bradley i Rondo su imali veliku ulogu

Mate Golemac

Anthony Davis je u pobjedi Lakersa nad Minnesotom 142:125 četvrti put u karijeri postigao 50+ poena. Poslije utakmice je progovorio o tome kako su DeMarcus Cousins, Rajon Rondo i Avery Bradley imali veliku ulogu:

„Govorili su mi cijelo vrijeme da postignem 50. Nisam imao pojma koliko poena u kom trenutku imam, niti su mi oni govorili, samo su mi pričali da moram da ubacim 50. Na svakom timeoutu su me podsjećali na to”, rekao je Davis.

Veliku ulogu u ovoj sjajnoj predstavi Davisa imao je i LeBron James koji je od svojih 13 asistencija upisao 8 preko Davisa.

“Samo sam ga hranio. Davao mu loptu tamo gdje je želio. Na visokom postu, niskom postu, perimetru. On može da poentira kako god želi, naš posao je bio samo da mu dodamo loptu”, istaknuo je James.

Davis je tek 11. igrač u povijesti Lakersa s 50+ poena.

„To mi znači mnogo. Puno velikih stvari želim postići ovdje i biti u toj kategoriji s velikim igračima znači puno pogotovo što sam u ranoj fazi karijere. Prva mi je godina ovdje i jako sam zahvalan i uzbuđen što sam u ovoj kategoriji igrača“, završio je Davis.

Lakersi su na vrhu Zapadne konferencije s omjerom 21-3.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno