NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Golden State neće odmah razmijeniti Russella

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Novopridošla akvizicija minulog ljeta za Golden State Warriorse, D’Angelo Russell, konstantno se spominje kao najveće ime koje bi nakon 15. ovog mjeseca moglo ponovno promijeniti sredinu. Tog će datuma Russell i većina igrača koji su na ljeto potpisali novi ugovor biti u prilici kroz razmjenu pronaći eventualno novo odredište.

No, nasuprot očekivanjima drugih klubova uprava Warriorsa nikamo ne žuri s tradeom svog igrača, prenosi Sean Deveney iz Heavy.com. Tako bi čelni ljudi Warriorsa ipak htjeli vidjeti kako bi se odvijala suradnja između Russella te ozlijeđenih Stepha Curryja i Klaya Thompsona

“Mislim kako neće forsirati taj posao tako skoro. Možda imaju neki plan u glavi, ali iznenadio bi se kada bi to već sada riješili. Tako oni ne prilaze tim stvarima. Moraš stvoriti konkurentno tržište za njega kako bi mu podigao cijenu. Ne želite imati samo jednu ponudu na stolu”, izjavio je jedan od generalnih menadžera u ligi.

Bilo kako bilo, 23-godišnjak usprkos ozljedi zbog koje nije nastupao na pola utakmica ove sezone i dalje bilježi solidne brojke od 22,3 poena, 3,8 skokova te 6,2 asistencije po susretu.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
179 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj