Preminuo Mark Eaton

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Preminuo Mark Eaton

Domagoj Kruhek

Legendarni bivši centar Utah Jazza i dvostruki osvajač nagrade za Najboljeg defenzivnog igrača sezone, Mark Eaton, preminuo je u 65. godini života, javljaju američki mediji.

Eaton je bio jedan od najboljih blokera u povijesti lige, a njegovi rekordi od 456 ukupnih blokova u jednoj sezoni te 3,5 blokova prosječno u karijeri i dan danas stoje!

Svojom visinom od čak 224 cm predstavljao je nepremostivu prepreku mnogim napadačima na obruč njegovog Utah Jazza, u kojem je proveo čitavu karijeru.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno