Kako je McGrady srušio Spurse u 33 sekunde [video]

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kako je McGrady srušio Spurse u 33 sekunde [video]

Marko Rakić

Na današnji dan prije 15 godina Tracy McGrady imao je performans s drugog planeta. U 33 sekunde ubacio je nevjerojatnih 13 poena, te naravno, srušio Spurse koji su 40 sekundi prije kraja vodili komotnih 8 razlike – ispalo je poslije ne tako komotnih. U toj završnici jednostavno nitko nije mogao zaustaviti McGradya.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Kakva ludnica i to protiv ekipe koja je najbolje branila trojku u ligi..
    No foul Popovich..    1

    0