NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Knicksi promatraju mnogo igrača za potencijalne razmjene

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

New York Knicksi nastoje poboljšati svoj roster na tržištu razmjena i prate mnoga potencijalna pojačanja.

Knicksi imaju igrače kao što su Marcus Morris i Wayne Ellington koji imaju jednogodišnje ugovore, a mogli bi dobro pridonjeti timovima koji su u borbi za doigravanje tako da se od njih može očekivati nekoliko poteza do kraja roka za razmjenu. Igrači koji su potpisali ugovore izvan sezone mogu se razmjenjivati od 15. prosinca.

Steve Mills i Scott Perry ranije su izjavili da neće trgovati izborima prve runde drafta u potencijalnim razmjenama. New York Knicksi planiraju raskinuti ugovor sa Steve Millsom ili ga produžiti, a imaju interes angažirati Masai Ujirija. Mills je promaknut u vođenje Knicksa nakon otkaza Phil Jacksona 2017. godine.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj