Liga želi nastaviti s play-inom. GSW i Lakersi među gledanijima ove sezone

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Liga želi nastaviti s play-inom. GSW i Lakersi među gledanijima ove sezone

Karlo Višak

Play-in format pokazao se kao pun pogodak. U skraćenoj sezoni donio je uzbudljive dvoboje te povećao kompetitivnost, a na istom tragu želi nastaviti i komesar lige, Adam Silver. Vjeruje se da će ovakav model postati dugotrajnije rješenje, što je potvrdio Silver, gostujući na ESPN-u.

“Nisam niti skrivao da želim dalje nastaviti s tom idejom. Pri tome moram uvjeriti dvije organizacije. Jedna od njih su 30 momčadi, za koje vjerujem kako će iskazati potporu. Opet, razumijem i situaciju ako ste nakon duge sezone na sedmom mjestu i potencijalno možete ispasti. Razumijem taj osjećaj. U isto vrijeme mislim da su ekipe ipak prepoznale razne pozitivne strane play-ina”, izjavio je Silver.

U prilog tome mu svakako mogu ići i brojke s utakmice Golden State Warriorsa te Los Angeles Lakersa. Susret je preko malih ekrana pratilo pet milijuna i 618 000 ljudi te se preko šest milijuna gledatelja uključilo u samu završnicu kako bi ispratili dvoboj. Time su stigli do druge pozicije najgledanijeg susreta sezone dok na vodećem mjestu ostaje božićni sraz Lakersa i Dallas Mavericksa.

Silver je u razgovoru istaknuo i da se početak naredne 2021./2022. sezone planira tijekom listopada.

“Gledamo se vratiti na prijašnji, regularni raspored. Naš plan je da startamo negdje sredinom ili krajem listopada ove godine”, zaključio je.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno