Cavsi spremni ponuditi Allenu produženje ugovora vrijedno $100M!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Cavsi spremni ponuditi Allenu produženje ugovora vrijedno $100M!

Domagoj Kruhek

Dok se većina NBA franšiza priprema za svoj nastup u post-sezoni, ekipe koje su svoj nastup za ovu sezonu završile počele su pripremati rostere za iduću sezonu.

Prve glasine počele su samo par dana nakon kraja regularnog dijela, a najzvučnija je ona iz izvora bliskog franšizi Cleveland Cavaliersa, prema kojoj se Cavsi pripremaju na ekstenziju ugovora Jarreta Allena u vrijednosti od 100 miliijuna dolara!

Mladi centar došao je u Cavse kao dio razmjene u kojoj su Netsi dobili Jamesa Hardena te je kroz sezonu bilježio prilično respektabilne brojke, koje očito niti front-office Cavsa nisu ostavile ravnodušnim.

Allen je od dolaska u Cavse bilježio prosječno 13,2 poena, 9,9 skokova te 1,1 blokadu po utakmici uz postotak šuta 60%, a pravu renesansu doživio je otkad su Cavsi dogovorili otkup ugovora s Andreom Drummondom zbog čega je ovaj prosjedio ostatak sezone do konačnog otkupa i potpisa s Lakersima.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno