NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Knicksi smijenili Fizdalea nakon očajnog starta u sezonu

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ono što se moglo očekivati se i dogodilo. Katastrofalni rezultati i igre New York Knicksa na početku sezonu bili su previše za Jamesa Dolana i upravu New York Knicksa, stoga su odlučili otkazati suradnju s trenerom Davidom Fizdaleom i njegovim pomoćnikom Keithom Smartom, javlja ESPN-ov insajder Adrian Wojnarowski.

Iako je ranije, već sada bivši glavni trener momčadi “Velike Jabuke”, izjavio da unatoč problemima s kojima se susreće na početku godine ima povjerenje vlasnika kluba, ipak nije uspio sačuvati radno mjesto u organizaciji Knicksa nakon osam uzastopnih poraza.

Fizdale je momčad doveo samo do četiri pobjede u 22 do sada odigrana susreta te je unatoč njegovoj izjavi o povjerenju bilo jasno kako će netko morati “platiti” očajne predstave koje nam igrači New Yorka svakodnevno prezentiraju.

Niti u prvoj sezoni se 45-godišnji trener nije proslavio na klupi Knicksa gdje je ostvario omjer od tek 17 pobjeda i čak 65 poraza, a možda će upravo promjena trenera imati pozitivan utjecaj na igrače da u nastavku natjecateljske godine pružaju bolje partije.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Boston Celtics Kaiser Prikaži

    Eh da je bar problem u treneru    1

    0

Trenutno popularno