Butler odbio Rocketse, oni mu bili spremni ponuditi maksimalan ugovor

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Butler odbio Rocketse, oni mu bili spremni ponuditi maksimalan ugovor

Karlo Višak

Još za vrijeme razmjene Jimmy Butlera iz Minnesote Timberwolvesa u Philadelphiju 76erse, pojavila se i treća momčad koja je bila spremna na velika odricanja kako bi u svoje redove dovela sadašnju zvijezdu Miami Heata.

U vrijeme free agencyja 2019. godine, upravo su Houston Rocketsi ostali “izigrani” od strane Butlera koji je na stolu imao ponudu četverogodišnjeg maksimalnog ugovora, objasnio je ESPN-ov Tim MacMahon u The Hoop Collective Podcastu.

“Gledajte, Rocketsi su htjeli isplatiti Butlera kroz četverogodišnji max ugovor, ali ih je on izignorirao. Mislili su kako ga imaju, no ostavio ih je na čekanju”, izjavio je MacMahon.

Uprava momčadi iz Texasa je isto tako uz velikodušan ugovor pripremila i razmjenu njihovog šestog igrača, Erica Gordona, te startnog centra, Clinta Capelu, kako bi osigurali mjesta na salary capu za eventualni dolazak Jimmy Bucketsa.

“Imali su isplanirane razmjene za Gordona i Capelu, samo ne znam u kojem bi ih smjeru poslali. Bili su spremni platiti Butlera. Mislili su da imaju vrlo dobru šansu, ali na kraju je Jimmy odabrao potpuno drugačije”, nadodao je ESPN-ov stručnjak.

Zvijezda Heata se u tom trenutku odlučila za ekipu Sixersa gdje je u drugom smjeru kao dio tradea završio i naš Dario Šarić, dok su u Houstonu morali malo pričekati kako bi Jamesu Hardenu pridružili još jednog superstara u vidu Russella Westbrooka.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Nece nitko normalan kod Hardena.. Nema tamo uspjeha…


    0

    0