Započeo Sport Vision Bracket 2021

Pulsmedia portal

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Započeo Sport Vision Bracket 2021

Pulsmedia portal

Dragi čitatelji i pratitelji NBA Puls portala, kao što smo i najavili, započinje premijerno izdanje Sport Vision Bracket turnira. Od ovog trenutka pa sve do 2 sata prije početka prve playoff utakmice, imate priliku ispuniti Vaš bracket i osvojiti vrijedne nagrade.

Sudjelovati mogu samo registrirani korisnici. Besplatnu registraciju možete odraditi u nekoliko sekundi na linku. Također, još jednom molimo da pročitate pravila kako bi jednom kad se zaključa Bracket, sve bilo čisto i jasno.

Napominjemo, dvije ekipe u svakoj konferenciji još uvijek nisu definirane obzirom da nas očekuje play-in turnir koji se igra u narednih nekoliko dana. Ekipe koje izbore plasman u playoff ćemo naknadno uvrstiti u Bracket.

Za sva pitanja i nejasnoće, slobodno nam se možete obratiti na [email protected]

Bitni linkovi:

BRACKET

PRAVILA

NAGRADE

POREDAK

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
11 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

3 komentara

  1. ante85 Prikaži

    Pozdrav.. Ja imam 25, a ne 22 boda.. Molim vas da provjerite ponovno moj bracket..Pozzz


    0

    0

Trenutno popularno