Luke Walton oslobođen optužbi

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Luke Walton oslobođen optužbi

Nikola Grabovac

Bivša sportska novinarka Kelli Tennant povukla je optužbe o seksualnom uznemiravanju protiv trenera Sacramento Kingsa Lukea Waltona.

Tennant je optužila Waltona za uznemiravanje tijekom susreta u hotelskoj sobi u Kaliforniji dok je Walton još bio pomoćnik u stručnom štabu Stevea Kerra u Golden State Warriorsima.

Walton je zanijekao bilo kakvu krivnju, a sama NBA liga, koja je provodila vlastitu istragu, odlučila je da neće biti nikakvih sankcija za mladog trenera ekipe iz glavnog grada Kalifornije.

Tennant nikad nije prijavila uznemiravanje policiji. Isto tako, nije ni surađivala s ligom tijekom istrage. No, ipak je otvorila dušu novinarima na press konferenciji u travnju, rekavši da je sve rekla samo rodbini i prijateljima prije negoli je odlučila izaći u javnost.

Walton je bio asistent u Warriorsima od 2014. do 2016. nakon igračke karijere tijekom koje je osvojio dva prstena s Lakersima. Ovog ljeta je preuzeo klupu Kingsa, a prije toga je bio glavni trener Lakersa gdje se nije pokazao uspješnim.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno