NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Giannis Antetokounmpo trenutno vodi u poretku za MVP nagradu

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

U anketi kojom je bilo obuhvaćeno osoblje čak 101 sportskog portala, Giannis je izašao kao vodeći u utrci za MVP nagradu. Podsjetimo, Grk je prošle sezone osvojio navedenu nagradu, čime je prekinuo niz Amerikanaca koji je trajao od 2007./2008. (osvojio Kobe Bryant).

Antetokounmpo je u glasovanju skupio 48 prvih mjesta te je kod svih portala bio spomenut kao kandidat. Na drugom mjestu je LeBron James koji je dobio 29 prvih mjesta (jedan portal ga nije spomenuo), treći je Luka Dončić s 14 prvih mjesta (dva portala ga nisu spomenula) i James Harden s 9 prvih mjesta te nije spomenut od strane četiri portala.

Koji bi bio vaš MVP da se nagrada dodjeljuje danas? Pišite nam u komentarima.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Los Angeles Lakers Sarma Prikaži

  1. Ante
  2. Luka
  3. LeBron


  0

  0
 2. Los Angeles Lakers NBA_fan24 Prikaži

  1.Luka
  2.LeBron
  3.Giannis

  ..😁


  0

  0
 3. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

  Đanis, ipak
  Za dlaku  1

  0
 4. ak47 Prikaži

  Kad se sve zbroji i oduzme, mislim da je realan poredak kako je izglasano u anketi i slozio bih se s njim. Razlike su male, tako da subjektivni dojam igra vaznu ulogu. Nitko se ne bi mogao buniti da je bilo koji od ove trojice na vrhu. Najvise su pokazali ove sezone i za sada su ispred svih ostalih. Mislim da je luka dobio manje glasova jedino jer mu ekipa ima nesto slabiji omjer od ove dvojice, a giannis je ipak malo ispred lebrona jer ni blizu nema suigraca tipa davis (dragan bender?). Do kraja godine se moze jos netko pridruziti borbi, npr harden (ako se sabere) i leonard (kad se rijesi ozljedica i uhvati punu formu) mi prvi padaju na pamet…


  0

  0
 5. Dallas Mavericks Swish41 Prikaži

  Siakam je nedaleko od ove četvorke.
  Po meni Giannis daleko ispred svih, a Lebron, Harden i Luka su tu negdje.


  0

  0
 6. Boston Celtics Kaiser Prikaži

  1. Giannis
  2. Harden
  3. LeBron
  Ovo je prema dojmu koji sam dobio gledajući ih.
  Luka me nije toliko impresionirao (možda sam samo pogodio njegove slabije partije)


  0

  0