(VIDEO) Gostovanje u “Ofenziva podcastu” – najava Playoffa i individualne nagrade

Pulsmedia portal

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

(VIDEO) Gostovanje u “Ofenziva podcastu” – najava Playoffa i individualne nagrade

Pulsmedia portal

U prilogu pogledajte gostovanje naših urednika Brune Banića i Domagoja Kruheka u “Ofenziva podcastu”.

Analizirali regularnu sezonu Top 10 momčadi Zapada i Top 10 Istoka, najavili njihove playoff šanse, a dali smo odgovor i na pitanje u čije bi ruke trebale ići individualne nagrade za kraj regularne sezone. Sam kraj podcasta je bio posvećen i pitanjima gledatelja, od kojih je jedno od zanimljivijih bilo slaganje tri All NBA petorke. Uživajte!

Ovim putem zahvaljujemo voditelju Domagoju Starčeviću te cijeloj ekipi s “Ofenzive” te vas pozivamo da ispratite rad njihovog YouTube kanala!

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
11 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno