Oladipo završio sezonu

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Oladipo završio sezonu

Domagoj Kruhek

Bek šuter Miami Heata, Victor Oladipo, propustit će ostatak sezone i Playoff zbog ozljede kvadricepsa lijeve noge, zbog koje mora na operaciju.


Oladipo je stigao iz Houston Rocketsa na samom kraju ovosezonskog trade-deadlinea, ali nije stigao ostaviti neki veći utjecaj na sezonu Heata. Bez obzira na to, ova ozljeda velik je udarac za momčad s Floride, koja je nakon osiguravanja Playoff mjesta sigurno ciljala na ozbiljnu borbu kroz Istok.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno