Bojan Bogdanović igrač tjedna Zapadne Konferencije!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Bojan Bogdanović igrač tjedna Zapadne Konferencije!

Domagoj Kruhek

Fenomenalni Babo predvodio je Utah Jazz do omjera 4-0 u proteklom tjednu.

U tom sjajnom nizu, Bojan je bilježio 29.3 poena po utakmici uz 4.5 skokova te 1.5 asistencija, a sve to “začinio” je sa 62% šuta iz igre te 54% šuta “za tri”!

Utah Jazz i bez Donovana Mitchella zadržala je prvu poziciju na Zapadu, a ovako raspoloženi Bogdanović samo je dodatan razlog za optimizam momčadi trenera Snydera pred Playoff!

Podsjećamo, Bogdanović je ovog tjedna ostvario i career-high u poenima (48 poena uz šut 70%!!!) pa nas nimalo ne iznenađuje ovaj izbor 🙂

Istu nagradu za Istok, “osvojio” je Russell Wesbrook koji je u proteklom tjednu izjednačio rekord Oscara Robertsona u broju ukupnih triple-doubleova u karijeri (181) predvodeći tako svoje Wizardse do omjera 3-1 u proteklom tjednu.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno