NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Garnett: Irving nije imao muda igrati u Bostonu

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Legenda Boston Celticsa, Kevin Garnett, posljednji je u nizu bivših članova “Kelta” koji su prozvali Kyrie Irvinga zbog odlaska u drugu momčad, odnosno Brooklyn Netse.

Davajući izjave u vezi novog filma na kojem radi, Uncut Gems, pronašao je i vremena da se brutalno iskreno osvrne na ne tako uspješnu epizodu Kyrieja u momčadi iz Massachusettsa. Miljenik navijača Celticsa nije nimalo iznenađen što se situacija rasplela na način kojem smo svjedočili.

“Boston je težak grad. Morate imati velika muda kako bi igrali tamo. Istinski morate to željeti. Publika želi to za vas. Zato je Paul Pierce bio savršen tamo. Htio je uzeti šut svaki put, bez obzira ako je do tada ima 0-14. Rekao bi samo: ‘Znam, ali oni to žele’.”, izjavio je Garnett za The New York Daily News.

Prije njega još je jedan bivši igrač Bostona preko svog Twitter profila, Kendrick Perkins, “napao” Irvinga zbog toga što se nije niti s novom momčadi pojavio u susretima protiv ekipe trenera Brada Stevensa. Time je aludirao da Kyrie zapravo nije ozlijeđen, a sve samo kako se ne bi morao suočiti s navijačima Celticsa.

Ipak, Garnett je nadodao da Irving nikako nije bio pravi fit za svoju bivšu ekipu te da su on i Kevin Durant pogriješili kada su se odlučili za Netse, a ne za New York Knickse.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Minnesota Timberwolves pachenko Prikaži

    Hm, interesantna je posljednja izjava Garnetta da su Kyrie i KD prešli u Netse umjesto Knickse. Mogel je i obrazložiti zašto tak misli 😀


    0

    0