NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Michigan State umirovio dres Draymonda Greena

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Michigan State umirovio je dres Draymonda Greena s brojem 23. Green je igrao 2 Final Foura s Michigan Stateom. Nakon odlaska u NBA ligu ostao je povezan sa školom i košarkaškim programom. Također, donirao je novac za izgradnju kondicijskog centra.

„Odlaziš, vraćaš se. Mlađim momcima pokazuješ ljubav“, rekao je Green na press konferenciji prije utakmice. „Pokažete im put, provodiš vrijeme s njima. Šaljete im poruke, ohrabrujete ih, to je sve što znam. To sam naučio od momaka koji su bili ovdje prije mene“, zaključio je Draymond.

Nekoliko ljudi iz organizacije Golden Statea je sudjelovalo u ovoj ceremoniji a među njima i Klay Thompson, Steve Kerr i Joe Lacob.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Golden State Warriors Mate Golemac novinar Prikaži

    Da nadodam da je Green tek 10. igrač u povijesti Michigana čiji je broj umirovljen. Veliko priznanje    4

    0