Dobre igre se isplate. Randle i Knicksi rade na novom ugovoru

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Dobre igre se isplate. Randle i Knicksi rade na novom ugovoru

Karlo Višak

Favorit za osvajanje ovosezonskog MIP-a, Julius Randle, izgleda da je pronašao svoje mjesto sreće. New York Knicksi nakon dugo godina pravo su osvježenje za ligu, a veliki dio zasluga takvom raspletu pripada igrama 26-godišnjaka. Obje strane su zadovoljne isporučenim te bi sve osim nastavka suradnje bilo veliko iznenađenje.

Do toga bi trebalo doći jer kako prenosi Brian Windhorst iz ESPN-a, Randle i Knicksi rade na novom ugovoru. U ovoj sezoni PF New Yorka zaradit će 18,9 milijuna dolara uz dvije “milje” bonusa. Prvih milijun dolara bonusa ostvario je ulaskom u All-Star dok će drugi dio dobiti nakon što se Knicksi plasiraju u doigravanje.

https://twitter.com/nyk_galaxy/status/1390358702318923781?s=20

Intenzivniji razgovori oko novog ugovora vodit će se na ljeto te prema izvještajima američkih medija trenutno postoje dvije mogućnosti. Vodeći ljudi kluba iz New Yorka mogu svom najboljom igraču iduće sezone garantirati 19,8 milijuna dolara. S tom opcijom Randle, potom, može potpisati ekstenziju na još četiri godine vrijednu garantiranih 106 milijuna dolara.

Također, sedmom picku iz 2014., nudi se i solucija čekanja offseasona naredne godine u kojem bi potencijalno mogao potpisati maksimalan ugovor do 201,5 milijuna dolara. Kako god, ostanak Randlea u Knicksima čini se kao gotova stvar, a pod kojim okolnostima, to ćemo tek vidjeti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno