NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Kerr: Naučio sam biti bolji trener

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Dok gotovo cijela liga uživa u slobodnom padu Golden State Warriorsa ove sezone, trener Steve Kerr traži i u ovakvoj situaciji pozitivne stvari.

“Iskreno, mislim da sam naučio biti bolji trener. Nisam bio u prilici trenirati u ovakvim uvjetima što je dobar podsjetnik da su svake okolnosti i godine drugačije”, rekao je 54-godišnji Kerr u razgovoru za Associated Press.

Kerr je do sada s Warriorsima tri puta osvajao naslov prvaka, a prije nove natjecateljske godine mnogi su ih analitičari ponovno svrstavali kao najozbiljnije kandidate za još jedan Larry O’Brien trofej. Ipak, ozljede koje su “poharale” svlačionicu Golden Statea u potpunosti su promijenile prvotne planove.

“Posljednjih pet godina bili smo kandidati za naslov, što je značilo da sam ekipu morao voditi kroz sezonu, pripremati ih za doigravanje te odmoriti igrače kada je god bila prilika. Ovo se sada više svodi na učenje i razvijanje mladih igrača”, zaključio je Kerr.

GSW se nalazi na posljednjem mjestu Zapadne konferencije uz najgori omjeri lige (4-18).

Karlo Višak
Pulsmedia autor
182 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj