Shaq odabrao trenutnu najbolju petorku lige. Izbor bi vas mogao iznenaditi

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Shaq odabrao trenutnu najbolju petorku lige. Izbor bi vas mogao iznenaditi

Karlo Višak

Kako se regularni dio sezone bliži kraju tako se povećava broj analiza učinjenog, odnosno sumiraju se dojmovi odigranog. Tako se i četverostruki prvak NBA-a, Shaquille O’Neal, pozabavio odabirom trenutnih top pet igrača lige. Niti taj popis nije prošao ispod radara, s obzirom na to da je Shaq propustio izabrati favorita za nagradu najkorisnijeg igrača lige, Nikolu Jokića.

Umjesto glavnog igrača Denver Nuggetsa, na listi najboljih pronašao se njegov konkurent za MVP-a, Joel Embiid. O’Neal je već ranije izjavio da zvijezda Philadelphije 76ersa zaslužuje više biti proglašen MVP-om, a čemu ovaj odabir dodatnu potvrđuje kako se njegovo mišljenje nije nimalo promijenilo. Embiid u ovom trenutku bilježi 29,0p/10,8sk/3,0as dok Jokić u Nuggetsima prosječno po susretu ubacuje 26,3 poena uz 10,9 skokova i 8,5 asistencija.

Preostala četvorica kandidata koje je Shaq odabrao u idealnu petorku lige su: Stephen Curry, Damian Lillard, Kevin Durant i LeBron James.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.