NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Zion Williamson još nije počeo s treninzima

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Glavni trener New Orleans Pelicansa, Alvin Gentry rekao je kako Zion Williamson jedva čeka izaći na parket, ali još nije blizu povratka.

U ponedjeljak je bilo točno šest tjedana otkako je Williamson imao operaciju meniskusa desnog koljena. Genty je novinarima rekao kako Williamson želi što prije izaći na parket, ali on nije još počeo trenirati na terenu.

„Mislim kako je on dobro“, rekao je glavni trener Pelicansa Alvin Gentry. „Ne želimo žuriti s njim. Pitanje je vremena. Šest tjedana je ono što smo mi rekli, ali očito on još napreduje. Kada bude pravo vrijeme on će izaći. Nema žurbe ili prečice. Pobrinut ćemo se da s njim bude sve uredu.“

Kako je prvobitni rok povratka bio 6-8 tjedana i dalje postoji mogućnost da Zion zaigra za Božić. Williamson je izabran kao franšizni igrač Pelicansa, ali pitanje je hoće li ga morati čekati dugo kao što je bio slučaj Philadelphie i Joela Embiida.

Pelicansi su ove godine daleko od doigravanja i trenutno su na omjeru 6-14 tako da sigurno neće riskirati Williamsona dok ne bude maksimalno spreman. Kako god, NBA fanovi nestrpljivo čekaju da vide ovog fenomenalnog igrača na najvećoj košarkaškoj pozornici.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj