De’Aaron Fox van parketa još 2-3 tjedna zbog ozljede gležnja

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

De’Aaron Fox van parketa još 2-3 tjedna zbog ozljede gležnja

Mate Golemac

Playmaker Sacramento Kingsa, De’Aaron Fox propustit će najmanje 2 tjedna zbog ozljede gležnja. Fox je van terena već tri, a tamo će ostati najmanje i iduća 2 tjedna. Kingsi su na omjeru 4-5 bez Foxa.

Ozljedom Foxa veću minutažu je dobio Cory Joseph koji je ovo ljeto potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 37 milijuna dolara, a tu je i Yogi Ferrell koji ima solidnu minutažu. Fox je ove sezone na prosjeku od 18,2 poena, 7 asistencija i 4 skoka u devet odigranih utakmica.

Dobre vijesti za Kingse je oporavak 2. picka drafta 2018. godine Marvina Bagleya koji je propustio početak sezone zbog slomljenog palca. Njegov povratak na teren se očekuje uskoro.

Sacramento je na omjeru 8-11, ali su i dalje blizu mjesta koji vodi u doigravaje. Za ekipu Lukea Waltona je najvažnije da momčad bude zdrava, a povratkom Foxa i Bagleya bit će zanimljivo vidjeti kako će funkcionirati igra Kingsa.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno