NBA Puls ‘Sport Vision Bracket’ 2021

Pulsmedia portal

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

NBA Puls ‘Sport Vision Bracket’ 2021

Pulsmedia portal

Dragi ljubitelji košarke i NBA lige, s ponosom Vam predstavljamo premijerno izdanje “Sport Vision Bracket” turnira koji će se održati na NBA Pulsmedia portalu.

Mislite da najbolje prognozirate NBA utakmice? Znate tko će osvojiti Larry O’Brien trofej za ovu sezonu? Pokažite Vaše znanje o NBA ligi i pritom osvojite vrijedne nagrade!

U ovom trenutku je najbitnije da zapamtite ključne datume, proučite pravila, besplatno se registrirate i iščekujete Playoff.

LINK NA BESPLATNU REGISTRACIJU

BRACKET

PRAVILA

NAGRADE

16.5. – Otvaranje bracketa
22.5. – Zaključavanje bracketa (2 sata prije početka prve utakmice Playoffa)

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
11 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno