Euforija vlada u New Yorku. Legenda Knicksa: Randle je bolja verzija Ziona

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Euforija vlada u New Yorku. Legenda Knicksa: Randle je bolja verzija Ziona

Karlo Višak

New York Knicksi igraju iznenađujuće dobru sezonu u kojoj su na dobrom putu ka osiguranju prednosti domaćeg terena u nadolazećem doigravanju. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu Istočne Konferencije s omjerom 35-28 i pobjedom više od petih Atlanta Hawksa. Velikom Jabukom nakon dugo vremena vlada optimizam i svojevrsna euforija, a koju je ponajviše generirao njihov glavni igrač, Julius Randle.

Predvodnik Knicksa igra svoju najbolju sezonu karijere u kojoj prosječno postiže 24,1 koš uz 10,4 skokova i 5,9 asistencija. Vrlo efikasan je i s polja za tricu, koje šutira s 42,1% uspješnosti te je glavni kandidat za nagradu MIP-a i jedan od potencijalnih pretendenata za mjesto u nekoj od All-NBA momčadi. Koliku je pozornosti privukao svjedoči i komentar legende Knicksa, Charlesa Oakleyja.

“Mislim da je Randle naprednija inačica Ziona Williamsona. Može napraviti puno više dok Zion trenutno stvara samo hype u ligi. Vjerujem da će u doigravanju biti kao The Greek Freak, no Williamson prvo treba ući u playoff”, izjavio je Oakley.

Mora se priznati, dosta hrabra izjava, a s obzirom na staž obojice u ligi. Randleu je ovo sedma sezona u NBA-u dok se mlada zvijezda New Orleans Pelicansa nalazi u drugoj “punoj” godini. 26-godišnjem power forwardu NYK-a, ovo je uz Los Angeles Lakerse i Pelicanse treći klub u dosadašnjoj karijeri.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.