Bridges pred potpisom novog ugovora. Pred Sunsima ljeto puno odluka

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Bridges pred potpisom novog ugovora. Pred Sunsima ljeto puno odluka

Karlo Višak

Jedan od najvažnijih igrača Phoenix Sunsa, Mikal Bridges, nalazi se pred potpisom novog ugovora. Ovaj offseason mlađahni small forward Sunsa pronaći će se u situaciji u kojoj će moći produžiti ugovor s momčadi iz Arizone.

https://twitter.com/NovaMBB/status/1387486265608740864?s=20

Sve osim takvog raspleta ne dolazi u obzir, a kako javlja Zach Lowe iz ESPN-a, Bridges bi mogao potpisati novi ugovor u vrijednosti 20-ak milijuna dolara po sezoni. Prema trenutnom sporazumu Bridges za četiri sezone u Phoenixu bi morao zaraditi više od 17 milijuna dolara.

“Povišicu” je pruženim igrama itekako zaslužio, ali nije jedini kandidat za produženje ugovora. DeAndre Ayton, također, ovo ljeto može potpisati produženje ugovora dok će Sunsi morati i razriješiti status Chrisa Paula, koji bi mogao postati slobodnim igračem.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.