Saga se nastavlja. Lowry i dalje među traženijim igračima

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Saga se nastavlja. Lowry i dalje među traženijim igračima

Karlo Višak

Ime Kylea Lowryja prije i tijekom trade deadlinea bilo je jedno od najspominjanijih u kontekstu potencijalnog odlaska iz Toronto Raptorsa. Međutim, na opće iznenađenje analitičara, novinara i pratitelja NBA-a, Lowry je ostao u Kanadi. Barem do ljeta. Prema pisanju Sama Amicka, od zvijezde Raptorsa nisu odustali iz Philadelphije 76ersa.

Sixersi su uz Miami Heat i Los Angeles Lakerse bili jedni od favorita za dovođenje Lowryja tijekom trade deadline, no zahtjevi uprave Toronta bili su im previše. Organizacija iz Ontarija za svog playa tražila je paket sastavljen od Danny Greena, Matisse Thybullea, Tyresea Maxeyja i još dva picka prve runde drafta.

Interes 76ersa u međuvremenu nije oslabio te su smislili novi plan kojim će pokušati potpisati 35-godišnjaka. Radi se o opciji sign-and-trade koju bi iskoristili tijekom ovogodišnjeg free agencyja. Konkurenti bi im ponovno mogli biti čelni ljudi Miamija i njihove financije. Izgleda kako je ožujak bio samo uvertira u razrješenje Lowryjeve sudbine.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Boston Celtics Kaiser Prikaži

    Za koje novce bi Lowry potpisao? Možda 10ak milijuna pa će poslat Hilla i još koji pick u zamjenu?    2

    0