I to se dogodilo. LeBron nikada duže van parketa.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

I to se dogodilo. LeBron nikada duže van parketa.

Karlo Višak

Sezona u kojoj ritam utakmica ne jenjava, nije poštedio niti velikog LeBrona Jamesa. Iako poznat po svojoj izdržljivosti i ne pretjeranoj sklonosti učestalog ozljeđivanja, The King se ove godine suočio s najduljim nizom rehabilitacije u 18 godina dugoj mu karijeri, prenosi Yahoo Sports.

Sinoćnji susret između Los Angeles Lakersa i Dallas Mavericksa (93:108), LeBronu je bio 36. dan otkako je zadnji put igrački sudjelovao u utakmici. Tako je nadmašio “rekord” iz sezone 2018./2019., kada je u svojoj prvoj godini za Lakerse propustio 35 uzastopnih dana. Datum povratka na teren još uvijek nije poznat, a što će samo produžiti ovaj tužni niz.

LeBron je posljednji susret odigrao još 20. ožujka protiv Atlanta Hawksa kada je i zaradio ozljedu gležnja. Inače, zvijezda LAL-a ove sezone prosječno za 33,9 minuta na terenu ostvaruje učinak od 25,4p/7,9sk/7,9as.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.