Nova ozljeda Marcusa Smarta

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nova ozljeda Marcusa Smarta

Josip Ćorluka

Marcus Smart, startni bek šuter Bostona, napustio je igru u trećoj četvrtini utakmice Celticsa i Knicksa koju je njegov tim dobio 113:104 zbog direktnog udarca u abdomen, kojeg je zadobio od Kevina Knoxa pokušavajući iznuditi prekršaj. Smart koji ove sezone u prosjeku ima 11.9 poena, 3.4 skoka i 4.7 asistencija cijele sezone se muči s ozljedama kuka, prsta i gležnja. Marcus drži ključ obrane Bostona i jedan je od najboljih obrambenih igrača u ligi.

Smart je prošle sezone zadobio ozljedu na istom mjestu kao i sada, no nije išao na operaciju i priznao je da se još uvijek mogu vidjeti ožiljci od ozljede. Na pitanje je li mu vrijeme da propusti jednu ili više utakmica da bi mu se tijelo zacijelilo odgovorio je:

“Ne znam, mislim da je. Mislim da je to to. Ovo je bila moja posljednja slamka. Vidjet ćemo kako bude. Ozljeda nije toliko loša kao prošle sezone, no tijelo je natečeno. Ići ćemo polako, dan po dan i odlučiti što ćemo kako dalje.”

Celticsi se nadaju da će u ponedjeljak dobiti nove informacije o ozljedi Gordona Haywarda. Hayward je izvan igre od 11. studenog nakon što je operirao lijevu ruku. Sudjelovao je u bezkontaktnom treningu u subotu i raspucavao se prije nedjeljne utakmice. U ponedjeljak će sa doktorima odlulčiti može li se vratiti treninzima s kontaktom.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Boston Celtics Dani Prikaži

    Ovi moji baš nemaju sreće sa tim ozljedama.


    0

    0