Leonard: Možemo biti posebni

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Leonard: Možemo biti posebni

Karlo Višak

Los Angeles Clippersi sinoć nisu imali milosti za Washington Wizardse te su im ubacili čak 150 poena. Bila je to druga utakmica sezone u kojoj su Clippersi postigli toliki broj koševa nakon što su ranije to isto učinili i Atalanti Hawksima.

No, jedan od glavnih igrača Clippersa, Kawhi Leonard (34 poena uz šest skokova) smatra kako ekipi treba još vremena da ostvare svoj maksimum, prenosi ESPN.

“Mislim da će nam trebati još vremena samo da se naučimo jedni na druge. Još uvijek nam se događaj usponi i padovi te nam napad ponekad nije fluidan ili šutiramo prerano. Ipak, možemo biti posebni”, izjavio je Kawhi.

Svoje dojmove nakon susreta iznio je i head coach Doc Rivers koji nije skrivao oduševljenje što mu se momčad popela na omjer 15-6, usprkos tome što su Leonard i Paul George zajedno odigrali samo šest utakmica.

“Ne znam više koliko godina treniram, možda 20, ali nikada nisam imao situaciju u kojoj moja dva glavna igrača ulaze u 21. utakmicu sezone, a da tek moraju zajedno odraditi trening. Trenirali su jedan protiv drugog, ali tek moraju skupa biti u postavi i trenirati”, rekao je Rivers.

Tako su Clippersi uz Houston Rocketse jedine momčadi koji su ove sezone postigli 150+ poena i to protiv istih momčadi, Wizardsa te Hawksa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno