NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Victor Oladipo trenirat će s ekipom Pacersa iz G lige

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Fort Wayne Mad Ants je Indianina momčad u G ligi gdje se bruse mladi talenti, ali i uvježbavaju igrači koji su završili s rehabilitacijom od ozljede. Jedan od njih je i Victor Oladipo, glavni igrač Pacersa koji je prošle godine doživio tešku ozljedu kvadricepsa, zbog koje je propustio 46 utakmica prošle sezone.

Tako će Victor krenuti trenirati s Mad Antsima, a pridružit će mu se još jedan igrač Indiane, Edmond Sumner, 52. drugi pick drafta 2017. godine. Pacersi dobro izgledaju i bez njega ove sezone, gdje dominiraju mladi igrači koji mnogo obećavaju. Ove godine su još jači zbog dolaska dva veoma kvalitetna igrača, Malcolma Brogdona i Jeremya Lamba. Ako se Oladipo vrati u dobroj formi, puno se toga može očekivati od Indiane.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Treba spomenuti i Warrena koji je takodjer novi u Pacersima i igra dobru sezonu.. U biti, svi imaju sezonu iznad svojih dosadasnjih prosjeka, premda treba reci da igraju dosta vise nego u prijasnjim ekipama .. Nadam se da ce Oladipo nastavit gdje je stao..    1

    0