U porazu Netsa od Miamija ozljedio se Kevin Durant

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

U porazu Netsa od Miamija ozljedio se Kevin Durant

Domagoj Kruhek

Igrači Miami Heata, predvođeni odličnim Bamom Adebayom (21p,15reb,5ast), pobjedili su Brooklyn Netse 109:107.

Miami je bio bez Jimmyja Butlera, koji je osjetio nelagodu u gležnju koji je iskrenuo u prošloj utakmici, a već 10 dana nedostaje i Victor Oladipo, čija je ozljeda koljena i dalje u fazi oporavka. Za Netse nije nastupio ozljeđeni James Harden, kao ni DeAndre Jordan, čiji je izostanak službeno upisan kao “odluka trenera”.

Pobjednički buzzer-beater djelo je igrača utakmice Bama Adebaya, a do takve tijesne završnice možda ne bi ni došlo da se nakon samo 4 minute igre nije ozljedio Kevin Durant. Do tog momenta sjajni KD bio je na 3/3 ubačaja iz igre, a onda je u kontaktu s Trevorom Arizom pretrpio ozljedu bedra te napustio parket i krenuo u svlačionicu.

Ozbiljnost ozljede još uvijek nije poznata, a za KD-a i roster Netsa nema predaha od pehova koji su ih zadesili u zadnjih tjedan dana.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.