Spursi i Raptorsi novčano kažnjeni zbog kršenja pravila!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Spursi i Raptorsi novčano kažnjeni zbog kršenja pravila!

Domagoj Kruhek

San Antonio Spursi i Toronto Raptorsi kažnjeni su od lige zbog povrede pravila o “odmaranju igrača te izvješavanju o ozljedama”!

Kazna za svaku franšizu iznosi 25,000$, a služi kao prva instanca u kažnjavanju navedenih prekršaja.

Trener Spursa Gregg Popovich svojevrsni je veteran u dobivanju ove vrste kazne od strane lige, jer je već godinama spreman odmoriti igrače bez obzira na upozorenja i potencijalne kazne. Naravno, fanovi lige nisu propustili ovu priliku za malo šale na račun trenerske legende:

https://twitter.com/kingmo_s/status/1383819477763035143?s=21
Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
58 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.