BREAKING: Ozljeda Mitchella, uz pomoć suigrača napustio parket

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

BREAKING: Ozljeda Mitchella, uz pomoć suigrača napustio parket

Karlo Višak

U tijeku je susret Indiana Pacersa i Utah Jazza, koji nam donosi vijest o ozljedi Donovana Mitchella. Prve informacije govore o ozbiljnijem uganuću desnog gležnja, javlja Adrian Wojnarowski. All-Star Jazza nastradao je tijekom treće četvrtine pri rezultatu 74:65 za Pacerse kada je u borbi za loptu nezgodno doskočio. Mitchell je uz pomoć suigrača napustio parket te se ne očekuje njegov povratak u utakmicu.

Više informacija uskoro…

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. NBA Kosarkas Luka Softić Prikaži

  Prokletstvo  2

  0
 2. nba.tips.ifcl Prikaži

  Vraća se na teren uskoro 🙂


  0

  0