Noviteti u Jazzu, legendarni Wade postao suvlasnikom Jazza

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Noviteti u Jazzu, legendarni Wade postao suvlasnikom Jazza

Karlo Višak

Legenda Miami Heata, Dwayne Wade, čini se ne može bez košarke te ćemo ga ponovno gledati u NBA krugovima, no ovog puta kroz prizmu drugačije uloge. Kako prenosi insajder ESPN-a, Adrian Wojnarowski, trostruki prvak postao je suvlasnikom trenutno najbolje momčadi lige, Utah Jazza.

Jazzeri su protekle godine dobili novog vlasnika u vidu američkog milijardera Ryana Smitha, koji se u međuvremenu povezao s Wadeom. Dobri odnosi dvojca su se izgleda nastavili i na poslovnom planu u kojem će Wade, prema Woju, aktivno sudjelovati na daljnjem razvoju franšize.

“Ovo nadilazi sve moje najluđe snove, a u koje se ubraja i igranje u NBA-u. Vidio sam Shaqa kako je isto napravio u Sacramentu, Hilla u Atlanti i Jordana te Charlottu. Radujem se ovom partnerstvu i ako će ono biti imalo nalik na vezu s Ryanom, onda ću sudjelovati u puno stvari”, izjavio je Wade za ESPN.

Popularni Flash posljednji je u nizu bivših košarkaša koja su odlučila investirati u neku od NBA organizacija, ali još uvijek nisu poznati svi detalji uloženog i postotka vlasništva koji je dobio zauzvrat. Momčad Jazza ove sezone igra odličnu košarku te predvode Zapadnu Konferenciju s omjerom 41-14.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj