Umirovio se LaMarcus Aldridge

Ivan Barin-Turica

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Umirovio se LaMarcus Aldridge

Ivan Barin-Turica

Sedmerostruki All-Star i bivši igrač Portlanda, San Antonia i Brooklyna, LaMarcus Aldridge, iznenada je završio svoju košarkašku karijeru.

35-godišnji krilni centar emotivnom porukom na Twitteru objavio je da zbog zdravstvenih problema završava svoj 15 godina dug NBA put.

Odabran kao drugi na draftu 2006. godine od strane Portland Trail Blazersa, u karijeri je odigrao 1029 utakmica regularnog dijela u kojima je bilježio 19,4 poena i 8,2 skoka. Prije nekoliko tjedana potpisao je ugovor s Brooklyn Netsima ne bi li kao član te zvjezdane momčadi došao do svojeg prvog NBA prstena. Nažalost, to se ipak neće dogoditi.

LMA, uživaj u zasluženoj mirovini!

Ivan Barin-Turica
Pulsmedia autor
46 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.