George i Tatum igrači tjedna

Ivan Barin-Turica

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

George i Tatum igrači tjedna

Ivan Barin-Turica

Paul George na Zapadu i Jayson Tatum na Istoku najbolji su igrači 16. tjedna tekuće NBA sezone.

Suigrač našeg Ivice Zupca odigrao je tri od četiri prošlotjedna susreta Los Angeles Clippersa i u njima bilježio prosjeke od 33,7 poena, 4,3 skoka i 5,7 asistencija. Clippersi su slavili u sve tri utakmice.

Tatum je s Boston Celticsima upisao tri pobjede i jedan poraz te u prosjeku zabijao 31,5 poen, hvatao 8,5 skokova te dijelio 3,8 asistencije.

Ivan Barin-Turica
Pulsmedia autor
46 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

4 komentara

  1. branisar Prikaži

    Zasluženo! PG pokazuje formu iz starih dana Indiane    3

    0