Pelicansi žele zadržati Ingrama

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Pelicansi žele zadržati Ingrama

Karlo Višak

Drugi pick prve runda drafta 2016. godine, Brandom Ingram, ovog je ljeta u velikoj razmjeni koja je uključivala Anthony Davisa zamijenio momčad Los Angeles Lakersa s New Orleans Pelicansima. Izgleda kako je promjena sredine na Ingrama djelovala odlično jer se prometnuo u jednog od najvažnijih igrača momčadi.

Shvatili su to i u upravi Pelicansa te su ga prema riječima Davida Griffina odlučili zadržati na duže vrijeme.

“22-godišnji Brandon Ingram sljedeće ljeto je zaštićeni slobodni igrač, ali kako je Griffin rekao za The Undefeated, Pelicansi ga imaju namjeru zadržati na višegodišnjem ugovoru”, prenosi NBC Sports.

Ingram u Lakersima nikako nije isporučivao ono što se od njega očekivalo, dijelom i zbog ozljeda, ali sada u dresu Pelicansa itekako pokazuje zašto je bio drugi odabir na draftu.

Tako prosječno po susretu za Pelicanse upisuje 25,9 koševa, 7,4 skokova te četiri asistencije uz 42,4% uspješnosti u šutu za tri poena. Ingram ako ovako nastavi sigurno će biti jedan od kandidata za igrača godine koji je najviše napredovao.

Sasvim sigurno će biti zanimljivo pratiti njegove igre i ulogu u momčadi kada se sastavu konačno pridruži i Zion Williamson.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Dallas Mavericks Swish41 Prikaži

    Dobar u obrani, sjajan u napadu. Podsjeća na KD-a.
    New Orleans mu je mogao produžiti trenutni ugovor, ovako će dogodine sigurno više novca dati za njega.


    0

    0