Izvori iz Celticsa tvrde: Atmosfera u momčadi je puno bolja ove sezone

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Izvori iz Celticsa tvrde: Atmosfera u momčadi je puno bolja ove sezone

Marko Rakić

Nekoliko izvora iz Celticsa dalo je izjavu da je atmosfera u momčadi ove godine puno bolja nego što je bilo slučaj prošle. Podsjetimo, Kyrie Irving bio je “problematična figura” u Bostonu prošle godine. Kemija među igračima nije bila dobra, a rezultat u doigravanju bio je slabiji nego sezonu prije kada su igrali bez njega.

Pouzdani izvori iz Celticsa tvrde da je razlika ogromna:

“Razlika je dan i noć”, kaže jedan od izvora.

“Osjeti se da je puno drugačije. Jednostavno, ne pomaže kada netko ne želi biti dio momčadi”, aludirajući ovom izjavom direktno na Irvinga.

Dovođenje Kembe Walkera pokazalo se kao pun pogodak za momčad. Mladi igrači su proigrali (Tatum i Brown), puno je bolje organizirana igra i na licima igrača se vidi da su zadovoljni načinom igre i na kraju rezultatima. Iako mnogi nisu računali na Boston prije početka sezone, izgleda da će u doigravanju imati što za ponuditi.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

3 komentara

  1. Melo Prikaži

    Smijesno je kako je Irving otrovan igrac. Prije i poslije njega Boston je relativno ozbiljna ekipa. S njime nula bodova. Steta talenta kad si budala… Jedan o boljih ball-handlera ikad. Steta sto nije naucio igrat kosarku    3

    1