Jrue Holiday u Bucksima još 4 godine!

Bruno Banić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Jrue Holiday u Bucksima još 4 godine!

Bruno Banić

Milwaukee Bucks i Jrue Holiday postigli su novi četverogodišnji ugovor vrijedan čak 160 milijuna dolara! Logičan je to slijed događaja nakon što su se Bucksi riješili Bledsoea, Hilla i Brogdona nešto ranije, te su na ovaj način osigurali bekovsku poziciju za idućih nekoliko godina.

Holiday ove sezone u Bucksima bilježi 17 poena u prosjeku, 5,4 asistencije i 4,6 skokova. No, ekstra vrijednost koju donosi ekipi, očituje se na drugom kraju terena. Holiday je defanzivni specijalac što će Bucksima itekako trebati u playoff borbama koje ih čekaju za nešto više od mjesec dana, ali i u godinama koje slijede. Koliko će se isplatiti produžiti 30-godišnjaku ugovor na 4 godine uz tako veliku cifru, preostaje nam vidjeti. No, sigurni smo da bi samo jedan naslov u te 4 godine bio i više nego dovoljan za opravdati uloženo.

Bruno Banić
Pulsmedia autor
35 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj