Gasol: Nije mi lako, želim igrati!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Gasol: Nije mi lako, želim igrati!

Karlo Višak

Dolaskom Andre Drummonda u Los Angeles Lakerse, zaoštrila se konkurencija na centarskoj poziciji. Jedan od onih koji takvom akvizicijom nimalo nije profitirao jest Marc Gasol i to izgubivši mjesto u prvoj petorci, barem kada novopridošli član Lakersa nije ozlijeđen. Čak su kružile priče kako bi Španjolac mogao napustiti L.A., no takve je navode odlučno demantirao te se za Los Angeles Times kratko osvrnuo na gubitak pozicije u udarnoj postavi.

“Stvari se mogu brzo promijeniti u NBA-u, a to se dogodilo upravo meni. Usprkos svemu, ostajem odan momčadi. Teško je to sve progutati kada znam da ću ponovno u jednom trenutku opet krenuti s klupe. Igraču to nije lako za prihvatiti, a kao košarkaš, uvijek želim igrati”, izjavio je Gasol.

36-godišnjak bilježi najniže brojke u karijeri te za prosječno 19,7 minuta na terenu ubacuje 4,8 poena, “hvata” četiri skoka te dijeli 2,1 asistenciju. Trener Frank Vogel kazao je kako ima minuta za Gasola bez obzira na dolazak Drummonda, a o kojim se brojkama radi, to ćemo vrlo brzo vidjeti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.